Stichting Aanzet

NK Dammen 2017 - 6 t/m 15 april - Urk

Voorwoord van de organisatie

Binnen twee dagen de basis leggen voor het NK 2013. Het is een beetje te vergelijken met een topdammer die in hevige tijdnood toch nog precies de goede zetten weet te doen.

Maar waar een dammer er in zijn partij per definitie alleen voor staat, geldt dat gelukkig niet voor Stichting Aan Zet! Dank aan gemeente Steenwijkerland, onze vaste ICT‐groep, de Steenwijkgroep en de KNDB.

Ook dank aan de sponsoren die het niet lieten afweten, maar in korte tijd positief reageerden. Welkom in gemeente Steenwijkerland, welkom in de prachtige natuurgebieden, en uiteraard in de Meenthe waar het NK 2013 gespeeld wordt. Op onze website aanzetdammen.nl kunt u alles vinden over bereikbaarheid en nevenactiviteiten.

Met genoegen zijn we in de Meenthe ook gastheer voor de Damacademie die op 6 april twee themadagen aanbiedt: het thema wedstrijdleiding en arbitrage zal worden gegeven door Theo van den Hoek, en het thema trainen en coachen van gevorderde dammers zal worden verzorgd door Rik Keurentjes. Laat dit NK 2013 ook een platform zijn voor een ieder die de damsport een warm hart toe draagt. Dus organisatoren, dammers en al die mensen die de damforums voeden en levendig houden: ontmoet elkaar in Steenwijk! Het NK zal ongetwijfeld weer wereldwijd aandacht trekken en zo doende weer een stukje promotie zijn voor de damsport. Het was hard werken, maar met de reeks Steenwijk 2013, Huissen 2014 en Urk 2015 ziet alles er weer een stuk zonniger uit.

Namens Stichting Aan Zet
IJsbrand Haven (voorzitter)