Stichting Aanzet

NK Dammen 2017 - 6 t/m 15 april - Urk

KNDB Themadagen

Tijdens het Nederlands kampioenschap 2015 in Emmeloord organiseert de KNDB (Damacademie) twee themadagen. Deze themadagen worden gehouden in het Van der Valk Hotel Emmeloord (Het Hooiveld 9, 8302 AE Emmeloord). Het bezoeken van deze themadagen is dus prima te combineren met een bezoek aan het NK. 

Voor beide dagen geldt dat men zich kan aanmelden bij het bondsbureau van de KNDB (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 0318-581288).

Themadag KNDB 'Trainen en coachen (gevorderde) dammers'

Op zaterdag 11 april vindt in Hotel Van der Valk in Emmeloord de Themadag 'Trainen en coachen (gevorderde) dammers' plaats. Deze Themadag vindt plaats onder de auspiciën van de Damacademie KNDB.

Deelname aan deze Themadag staat open voor alle damliefhebbers die zich interesseren voor het trainen en/of begeleiden van (gevorderde) dammers. 

De Themadag begint om 10.30 uur met een algemene inleiding, waarna tot de lunchpauze van 12.30 uur twee workshops worden verzorgd door expertdocenten Jesse Bos en Henk Stoop. Na de pauze volgen tot 16.00 uur workshops van expertdocenten Rob Clerc en Rik Keurentjes. Om 16.00 uur wordt de Themadag afgesloten met een gezamenlijke evaluatie.

Het programma vindt u hier

Themadag 'Wedstrijdleiding en arbitrage'

Op zaterdag 18 april vindt in Hotel Van der Valk in Emmeloord de jaarlijkse studiedag over het thema 'Wedstrijdleiding en arbitrage'. Deze Themadag vindt plaats onder de auspiciën van de Damacademie KNDB.

Op deze dag (voorheen: de Arbitersdag) worden onderwerpen besproken die interessant zijn voor arbiters, voor dammers die graag arbiter willen worden, maar ook voor damliefhebbers die gewoon graag op de hoogte willen blijven van actualiteiten rond spel- en wedstrijdregels en wedstrijdorganisatie. En natuurlijk kijken we op die dag met de actieve arbiters terug naar de nationale competitie 2014-2015 en vooruit naar het seizoen 2015-2016.

Het programma vindt u hier