Stichting Aanzet

NK Dammen 2017 - 6 t/m 15 april - Urk

Nevenactiviteiten

Rondleidingen en training

Ook bij dit NK zal Stichting Aan Zet weer rondleidingen verzorgen voor kinderen uit de hogere groepen van het basisonderwijs. In ongeveer anderhalf uur krijgen zij een indruk van het spel en de spelers in de speelzaal, wordt hen uitleg gegeven over de ict en de weergave van partijen op internet, en zal demonstrateur Paul Oudshoorn een aangepaste training verzorgen.

Nieuw bij dit NK is dat we ook andere groepen uitnodigen voor een rondleiding plus training: polderpioniers en andere ouderen, bedrijven, oud leden en belangstellenden.

De rondleidingen zijn, inclusief een drankje dat wij aanbieden, gratis!

Expositie Woord en Beeld

In de vrij toegankelijke ruimten van hotel Van der Valk richten we samen met Stichting Woord en Beeld een expositie in over de Noordoostpolder. De expositie laat de polder zien vanaf het sluiten van de dijk tot heden. Entree gratis.

Open sneldamkampioenschappen van Flevoland 

Dit kampioenschap wordt gehouden op zaterdag 11 april 2015, aanvang 10.30 uur in hotel Van der Valk, Het Hooiveld 9, Emmeloord.

Er is € 300 prijzengeld, te verdelen over twee categorieën: spelers met een KNDB-rating vanaf 1050 en spelers met een rating lager dan 1050.

Toernooigegevens:

  • 9 ronden Zwitsers op weerstand.SS
  • Speeltijd per speler: 5 minuten + 5 seconden per zet.
  • Deelname is gratis.

Op 11 april zal op dezelfde locatie vanaf 12.00 uur de tweede ronde van het NK worden gespeeld, zodat deelnemers dit kampioenschap prima kunnen combineren met een bezoek aan het NK.

Opgeven: tot uiterlijk 8 april as. bij Henk Kamminga, e. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , t. 0321311334, m. 0623708671.