Voorwoord Stichting Aanzet

Vuurtoren Kraggenburg

Stichting Aanzet heet u van harte welkom in Kraggenburg; het groenste polderdorp van de Noord Oost  Polder. Kraggenburg ligt in het zuid oosten van de polder  in een groene omgeving en dichtbij de Zuiderzee stadjes Blokzijl en Vollenhove.

Het Nederlands damkampioenschap 2020 en al zijn nevenactiviteiten wordt gehouden in H.C.R. Van Saaze waar de spelers ook overnachten.

Provincie Flevoland, Gemeente Noordoostpolder en alle overige Sponsoren dank voor het mogelijk maken van dit Nederlands kampioenschap Dammen 2020.

Op onze website aanzetdammen.nl kunt u alles vinden over dit toernooi.

We zijn bijzonder content dat Paul Oudshoorn ook deze keer de demonstraties zal verzorgen waarvan het bekend is dat deze voor iedereen goed te volgen zal zijn.

Tjalling van den Bosch verzorgt de rondeverslagen en alle weetjes van het toernooi en daar doen we veel websitelezers een groot plezier mee.

Nieuws over het Open Flevolands sneldamkampioenschap , de simultaan voor de jeugd door de 10 jarige Matheo Boxum  en het schoolbezoek kunt u elders op de website lezen.

Johan Krajenbrink technisch directeur van de KNDB zal donderdagavond 16 april een presentatie geven met als titel, De schoonheid van het dammen,  toegespitst ook op de niet dammer.

Het N.K Dammen zal ongetwijfeld weer wereldwijd aandacht krijgen met de live partijen en zodoende weer een stuk promotie zijn voor de damsport en niet te vergeten voor Kraggenburg en omgeving.

Ook namens mijn collega-bestuursleden nodig ik een ieder van harte uit om het toernooi te bezoeken. Het is zowel voor de spelers als ook voor ons een stukje waardering en voor u een mooie reden om de sfeer te proeven.

Dank uiteraard ook voor de vrijwilligers die ons helpen om er ook deze keer weer een aansprekend toernooi van te maken.

IJsbrand Haven

voorzitter Stichting Aanzet.

Stichting Aanzet

Dit vind je misschien ook leuk...